We are the motherfucking fight club! (Χωρίς υπότιτλο αυτή τη φορά)

Ο κόσμος ξεσηκώνεται. Δεν είμαστε τα πορτοφόλια μας, δεν είμαστε η αγαπημένη μας εκπομπή, δεν είμαστε τα πράγματα που καταναλώνουμε, δεν είμαστε η χρόνια ασθένειά μας. Όταν χάσουμε τα πάντα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Είμαστε ελεύθεροι. Είμαστε η θαυματουργή μαλακία του κόσμου!

People arise. We are not our wallets, we are not our favorite show, we are not the goods we consume, we are not our chronic illness. When we lose everything we can do anything. We are free. We are the all-singing, all-dancing crap of the world!

Random Thoughts Part X

Ανυπόστατε αναγνώστη μου χαίρε.

Έχεις δει trendy τύπους. Έχεις παρατηρήσει τι παιχνίδια παίζουν; Κατ' εξοχήν Online πάντα. Άρχισαν με Counter Strike 1.6 και Source. Πέρασαν στο Call of Duty 2. Μετά Modern Warfare, Modern Warfare 2 (πάνε για το 3) και τώρα League of Legends. Αυτοί είναι οι σταθμοί, πολλοί παράλληλα έπαιζαν και Lineage 2 σε κάποιον ελληνικό private server (σιγά που θα πλήρωναν official) όπως ο e-Global και ο InfoG@ate. Τώρα εύλογα θα απορείς γιατί τα λέω αυτά. Γιατί τα έκαναν μόδα! Παρέα με τις κλισέ πλέον φράσεις "έλα 1v1 ρε νούμπι, μονόχιτο σε έχω, πάρε το χεντίδι, νιώσε τη ζωή σου" κτλ. 4 λέξεις για όλους αυτούς: ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ.

Πόσο λογικό είναι σε ένα 3d μοντέλο κάτι να είναι ανάποδα, να το ισιώνεις, να ξαναείναι ανάποδα, να το διαγράφεις, να το ξαναφτιάχνεις σωστά και πάλι να είναι ανάποδα;;; Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε λέω εγώ.

Χαθήκαμε γαμώτο, τι χάλασε; Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται λέει ο λαός, τέτοια μάτια δε τα ξεχνάς όμως...

The Next Big Thing σου λέω! Forza Pendulo Studios! Έρχεται από μέρα σε μέρα!!! Χέστηκες το ξέρω αλλά είναι "dear diary moment" και το ξέρεις.

Πόσο geek είσαι όταν στις 2 το βράδυ αφού έχεις περάσει ένα 3ωρο Mortal Kombat, μερικούς αγώνες Mario Kart Wii και όλο το πρόγραμμα του Nickelodeon και των soft porn που πετυχαίνεις στο zapping αρχίζεις να συζητάς με 3 μαντράχαλους για τους Power Rangers; Και καπάκι πλακώνεστε και στο Cluedo! Αυτά είναι lifetime memories, όχι το club που θα πας, πρόβατο!

Η μουσική στιγμή του κλεισίματος

Public Transportation (Τα τραίνα σας μέσα)

Ακόμα μια ανάρτηση έρχεται να συνταράξει τα νερά της ερήμου αυτού του ιστολογίου.
Μόνο εγώ θεωρώ πως οι κυλιόμενες σκάλες είναι για όσους βαριούνται να ανεβαίνουν ή να κατεβαίνουν τις κανονικές σκάλες;;
Έχει επικρατήσει μια τάση ο κόσμος να στριμώχνεται στα αριστερά της κυλιόμενης με σκοπό να αφήσει το δεξί μέρος ελεύθερο για όσους θέλουν να ανέβουν ή να κατέβουν. Με το φαινόμενο αυτό οι κυλιόμενες εξυπηρετούν τον μισό κόσμο από της χωρητικότητά τους και μάλιστα χωρίς λόγο αφού ακριβώς δίπλα από κάθε κυλιόμενη υπάρχει και η μη-κυλιόμενη-κανονική-σκάλα. Οι "βιαστικοί" γιατί δεν πάνε από εκεί; Γιατί αναγνώστη μου βαριούνται κι αυτοί. Οι κυλιόμενες πάνε χαζά αργά οπότε αν βιάζεσαι πας από τις κουραστικές αλλά πας σαφώς πιο γρήγορα. Αλλά όχι! Πάντα θα υπάρχει κάποιος ακριβώς από πίσω μου που θα λέει "συγνώμη" ενώ με σπρώχνει ή θα ξεροβήχει ή θα κοπανάει το πόδι κάτω σε στυλ ανυπομονησία και τουπέ. Μοναδική περίπτωση να υπάρξει κάποια κίνηση στις κυλιόμενες κλίμακες είναι να έρχεται τραίνο (με αι ρε βόδι, όχι με ε που στο έμαθαν για να μη το ξεχνάς) οπότε θες να το προλάβεις. Αλλά όταν η αμαξοστοιχία (κεντάω) έχει μόλις αναχωρήσει τι νόημα έχει ρε ταγάρι να γκρινιάζεις να κάνω παραπέρα για να περάσεις; Να πιάσεις καλό στασίδι για αυτοκτονία;
Εκτός από αυτά, οι κυλιόμενες μέλι έχουν; Βλέπω κόσμο να περιμένει πόση ώρα στην ουρά για να μην πάει με τα πόδια. Καλά και το τραγικό να περιμένει στην ουρά για τις κυλιόμενες και μετά να σπρώχνει για να ανέβει κανονικά, λες και θα κερδίσει κάτι. Πάγκαλοι! (αρχίσαμε και τα πολιτικάααα...) Για τα μέρη που έχει και ανελκυστήρα (ασανσέρ, για τις γαλλιδούλες της αυλής) να μην γράψω, κουτσοί στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα. Της πο***νας το κάγκελο, της τρελής το πανηγύρι κτλ. Με καταλαβαίνεις αναγνώστη μου; Φρικουλιάζω (ωραία λέξη, ε;) ο άνθρωπος (ε;) με αυτά που βλέπω (ε;) κάθε μέρα (ε;) στα τραίνα! (Ε;). Τα 'παμε και σήμερα. Ραντεβού την επόμενη φορά.