Μετά θάνατον: The Carrier Chapters No.5

"Τυπική περίπτωση, δε βαριέσαι; Από τη βαρεμάρα πιο καλά." σκέφτηκε και σηκώθηκε για να καλωσορίσει τον τύπο που ερχόταν.
-Γεια σας. Πως είστε;
-Πτώμα από την κούραση, ενδιαφέρον όνειρο..
-Όχι κύριε, δεν πρόκειται για όνειρο, είστε αλήθεια νεκρός! YEAH!
-Ωωω ναι! Επιτέλους!
-Dear diary moment, το πήρες καλά!
-Και...για πες... Υπάρχουν παράδεισος και κόλαση; Πως είναι;
-Υπάρχουν, υπάρχουν. Μάλλον όχι όπως στα είπαν αλλά θα στα εξηγήσω. Αρ.Κάς έχεις διαβάσει;
-Ε ναι, σαν τη ζωή μετά;
-Και ναι και όχι. Γενικά αυτό το μαύρο χιούμορ παίζει πολύ εδώ. Οι δαίμονες δεν είναι κακοί. Παρεξηγημένα παλικάρια. Anyway. Ο παράδεισος. Ο παράδεισος έχει πολλά μέρη. Τα δεντράκια και τα παρκάκια και τα πουλάκια και τα λοιπά που ξέρεις είναι μόνο ένα μέρος του. Υπάρχει ένα Amazon.com© warehouse που ο καθένας παίρνει ό,τι θέλει δωρεά--
-Πωπω!! Σοβαρά;;
-Σκάσε. Δωρεάν λέω. Αλλά έχει κανόνες πολιτικής ορθής χρήσης. Αν, για παράδειγμα, πάρεις ένα παιχνίδι και βάλεις cheats.. ΜΠΑΜ! Χάνεις karma. Αν κλέψεις στο τάβλι το ίδιο, αν ζουλήξεις την οδοντόκρεμα στη μέση, αν κόψεις λάθος την πίτσα κτλ. Έχεις πολύ karma αλλά χάνεις και συχνά. Κερδίζεις βέβαια αν κάνεις ενάρετες πράξεις. Παίξεις, ας πούμε, online παιχνίδι και δε βρίσεις για το lag ή δεν βρίσεις τους άλλους. Αυτά πάνω κάτω. Επίσης έχουμε spa, τη γιαγιά του Jamie Oliver με δικό της εστιατόριο, διάφορες πορνοστάρ - κλώνους βέβαια, όχι τις παλιές. Τι άλλο;; Δανειστική βιβλιοθήκη. Εκεί θα βρεις και μερικά Death Note τετράδια, έτσι για την πλάκα.
-Καλό ακούγεται, η κόλαση πως είναι;
-Στα ίδια πλαίσια αλλά ανάποδη φιλοσοφία. Πάλι amazon, αλλά τα πακέτα είναι όλα ζουληγμένα ή πατημένα. Ο επιστάτης είναι λίγο τζαναμπέτης. Παίζεις μόνο Devil May Cry και Dark Souls στο τέρμα δύσκολο και όποτε χάνεις χάνεις karma. Μερικές φορές σου δένουν και τα χέρια ή τα μάτια. Το φαγητό είναι σάντουιτς βρώμικο από τα λιμάνια του κόσμου. Εκεί βέβαια έχει ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Hitler, Ιούδας, Μαρία Αντουανέτα, το Αυτό, λεγεωνάριους από το Πετιμπνουύμ και το Μπαμπαορούμ και τέτοια. Στον παράδεισο θα βρεις πιο χαλαρούς τύπους. Πορνοστάρ δεν έχει αλλά σε αναγκάζουν να πηγαίνεις με χοντρές άπλυτες με κρεατοελιές στην κοιλιά.
-Μάλιστα, μάλιστα... Και τώρ--
-Αα! Φτάσαμε! Έμπα, ο Πέτρος θα σου πει τα διαδικαστικά. Τα χαιρετίσματά μου δώσε του!
-Ευχαριστώ!
Φεύγοντας σκεφτόταν πως μερικοί άνθρωποι όντως δε φοβούνται το θάνατο, το πρόσωπό του ή τις ιστορίες που λένε. Τον χαροποίησε η σκέψη αυτή. Μετά από λίγο μπήκε στα άδυτα και χαϊδεύοντας τον Κέρβερο έπιασε μια πιρούνα και άρχισε να τρυπάει τον προηγούμενο μικρής διάρκειας φίλο του.
-Μη φωνάζεις μπρε, κάθε πιρουνιά αφαιρεί 1 karma. Να μην ήσουν παιδόφιλος, βιαστής και κατά συρροή δολοφόνος θανατοποινίτης να μην είχες 2 τρις.