St Valentine's Payday (Money makes love go round)

Διαβάζοντας την ανάρτηση του φίλου Lyb για την "ημέρα των ερωτευμένων" είπα να παραθέσω κι εγώ τη χολή μου πάνω στο θέμα.

Ξεκινάμε με την υπόσταση της γιορτής. Ο άγιος, ζωή να 'χει, είναι καθολικός. Παπικός. Εδώ στην ταπεινή μπανανία είμαστε και καλά ορθόδοξοι. Τι γιορτάζεις ρε τσουτσέκι; Μήπως είσαι και παλαιοημερολογίτης όποτε έχει γιορτή που να σε βολεύει; Λες και ευχαριστώ την ημέρα των Ευχαριστιών; Foul No. 1.

Τεματάνκι 2. Τώρα το θυμηθήκατε όλοι να γιορτάσετε τον έρωτά σας; Μόνο σήμερα είσαι ερωτευμένη; Ναι σε εσένα μιλάω αναγνώστρια που από μέσα σου με βρίζεις που είμαι ζωάδι και χαλασμένος κρίκος της πολιτισμικής σου αλυσίδας. Αν θες κάποιον δε το θυμάσαι μια μέρα το χρόνο ότι τον θες. Ούτε τα δώρα είναι για τη συγκεκριμένη ημέρα. Απλά βρήκες ευκαιρία να ξηλωθείς παραπάνω καθώς η μέρα είναι η χαρά του ανθοπώλη και του κοσμηματοπώλη (αυξημένη τιμή λόγω της ημέρας είπες;;; μπαα.....).

Σοβαρά δε μπορούσες αναγνώστη μου να τα κάνεις όλα αυτά μια άλλη μέρα; 4 Ιουλίου, τη νύχτα του Halloween, το πάσχα των προτεστάντων ή στη επέτειο θανάτου του Βούδα. Όλες αυτές είναι γιορτές ξένες προς τα πάντα για εμάς. Είσαι καθολικός; Αν όχι τότε είσαι βόδι.

Ιν δι έντ (γαμώ τα γκρίκλις σας, papaw.cl.plpl.mwe.mwe) απλά νομίζεις ότι έκανες κάτι ξεχωριστό επειδή ξηλώθηκες για να πάρεις πράγματα επειδή είναι η μέρα τέτοια κι όχι επειδή γούσταρες. Γιατί αν το ήθελες θα είχες πάρει λουλουδάκια και κουκλάκια και μπιχλιμπιδάκια και την προηγούμενη βδομάδα ή θα το έκανες τον επόμενο μήνα, όχι επειδή ο Πάπας ξύπνησε έτσι. Το ξέρεις ότι δεν έχεις επιχειρήματα, πας με τη μάζα, σου παίζουν ντέφι κι εσύ χορεύεις. Αν είσαι αγόρι τότε μάλλον σε τράβηξε η Βαλεντίνη σου με φρασούλες του στυλ "μα είναι του Αγίου Βαλεντίνου" -με μάτια O.O Πάτρικ style, ακριβώς όπως λέει "είναι εκπτώσεις!!!" λες και δεν ψωνίζει ΌΛΟ τον υπόλοιπο χρόνο η γομάρα σου, γομάρι!- αν το έκανες "από μόνος σου" έχουμε 2 περιπτώσεις: α- είσαι βόδι, β- πήρες την και καλά πρωτοβουλία για να δείξεις ευαίσθητος. Αν τώρα είσαι το κοριτσάκι, μάλλον έχεις ήδη σταματήσει να διαβάζεις γιατί τα λεγόμενά μου σε ενοχλούν. Αν σε ενοχλεί το "γομάρα" μάλλον είσαι γομάρα. Γομάρα. Άντε παίξτο ερωτευμένη του χρόνου πάλι 14 Φλεβάρη και όλο τον υπόλοιπο χρόνο ζήτα χάρες (πως έκανες χτες; κάπως έτσι).

Υ.Γ Lacta πήρες;

1 σχόλιο:

  1. Όχι ρε δεν πήρα.
    Παρεμπιπτόντως διάβασες μόνο το καινούριο ή και το παλιό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε τη μαλακία σου: