Random Thoughts Part X

Ανυπόστατε αναγνώστη μου χαίρε.

Έχεις δει trendy τύπους. Έχεις παρατηρήσει τι παιχνίδια παίζουν; Κατ' εξοχήν Online πάντα. Άρχισαν με Counter Strike 1.6 και Source. Πέρασαν στο Call of Duty 2. Μετά Modern Warfare, Modern Warfare 2 (πάνε για το 3) και τώρα League of Legends. Αυτοί είναι οι σταθμοί, πολλοί παράλληλα έπαιζαν και Lineage 2 σε κάποιον ελληνικό private server (σιγά που θα πλήρωναν official) όπως ο e-Global και ο InfoG@ate. Τώρα εύλογα θα απορείς γιατί τα λέω αυτά. Γιατί τα έκαναν μόδα! Παρέα με τις κλισέ πλέον φράσεις "έλα 1v1 ρε νούμπι, μονόχιτο σε έχω, πάρε το χεντίδι, νιώσε τη ζωή σου" κτλ. 4 λέξεις για όλους αυτούς: ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ.

Πόσο λογικό είναι σε ένα 3d μοντέλο κάτι να είναι ανάποδα, να το ισιώνεις, να ξαναείναι ανάποδα, να το διαγράφεις, να το ξαναφτιάχνεις σωστά και πάλι να είναι ανάποδα;;; Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε λέω εγώ.

Χαθήκαμε γαμώτο, τι χάλασε; Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται λέει ο λαός, τέτοια μάτια δε τα ξεχνάς όμως...

The Next Big Thing σου λέω! Forza Pendulo Studios! Έρχεται από μέρα σε μέρα!!! Χέστηκες το ξέρω αλλά είναι "dear diary moment" και το ξέρεις.

Πόσο geek είσαι όταν στις 2 το βράδυ αφού έχεις περάσει ένα 3ωρο Mortal Kombat, μερικούς αγώνες Mario Kart Wii και όλο το πρόγραμμα του Nickelodeon και των soft porn που πετυχαίνεις στο zapping αρχίζεις να συζητάς με 3 μαντράχαλους για τους Power Rangers; Και καπάκι πλακώνεστε και στο Cluedo! Αυτά είναι lifetime memories, όχι το club που θα πας, πρόβατο!

Η μουσική στιγμή του κλεισίματος

1 σχόλιο:

  1. :D Δεν το είχα δει το post. Θα συμφωνήσω στο τελευταίο και ίσως να προσθέσω την εμπειρία της οδήγησης υπό την επήρεια αϋπνίας και μεθυσμένου συνοδηγού.
    Όσο για το πρώτο, ένα θα πω: Η μαλακία είναι ότι πάντα εμείς είμαστε οι trend-setters και καταλήγουμε να το μισούμε επειδή έγινε trend. Σκατά σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε τη μαλακία σου: