Thinkiety thinkingly think (wait, what?)

Έλα πες την αλήθεια, έχεις Facebook, ίσως myspace, hi5, YouTube account, 2-3 διευθύνσεις e-mail, όλο και κάνα λογαριασμό στο last.fm, λοιπά sites μουσικής, gaming fansites, reviewing sites, online stores και ένα Κ τόσα άλλα. Αλλά πες και την άλλη αλήθεια, όταν σου λένε για "Κάρτα του πολίτη" και τα συναφή ψιλοστραβώνεις ακόμα κι αν δεν το παραδέχεσαι. Όλη αυτή η ιδέα του φακελώματος σε χαλάει. Κι όμως ανύπαρκτε ακροατή μου. Κι όμως. 2 πράγματα ξέρουν τα πάντα. Ο γράφων και το internet. Το διαδίκτυο σε ξέρει. Από το που μένεις ως τα πλέον κρυφά μυστικά σου -που δεν είναι άλλα από τις ανωμαλιάρικες τσόντες που βλέπεις όταν λες στο αίσθημα "ε τίποτα μωρέ, χαζεύω στο internet". Το www ξέρει τι μουσική ακούς, τι φαΐ σ'αρέσει, τι ταινίες, βιβλία, ηλεκτρονικές συσκευές, comics, ρούχα, μάρκα χαρτιού υγείας και αγαπημένη ατάκα των τελευταίων 10 δευτερολέπτων. Και το ωραίο είναι ότι μόνος σου αγαπητέ αναγνώστη φακελώθηκες. Αλλά η ιδέα του να σε φακελώσει το κράτος στη σπάει απίστευτα. Εμένα ξέρεις τι μου τη σπάει? Εσύ ρε! Κατακάθι του διαδικτύου, τι διάολο έψαχνες και έπεσες εδώ? Α στα διάλα!

Αλλάζοντας θέμα στην εκπομπή μαγειρικής, έστω Α, Β, Γ, Δ. Το Γ θέλει το Α αλλά ίσως και το Δ αλλά δεν πρέπει και δε θέλει να θέλει αλλά ταυτόχρονα υφίσταται το Β το οποίο παίζει σφαλιλάρες με το Γ κι έτσι το Δ που δεν ξέρει αν θέλει το Ε το οποίο είναι για σφαλιάρες φαίνεται να θέλει αλλά μπαίνει το Paint it Black των Stones κι έτσι το Ζ μπαίνει σε rock mode μαζί με το Γ και να πάνε όλα να γραμμηθούν και να μπουν σε μια γραμμή. Γράμματα και μαλακίες, ROCK ρε αιδοία!

Στα αθλητικά νέα της ημέρας, μεγάλη επιτυχία της κάμερας του συγγραφέα του παρόντος ηχείου η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της μιας μόλις ημέρας σελιδοδείκτη και κατόρθωσε με μεγάλη κάλτσα και παροιμιώδη κουμπαρά να διασταυρώσει μολύβια με μπλε. Ω! Μια τσίχλα με αισθητήρα νεροχύτη στο λάβαρο!


Καιρός. Λιακάδα. Σαν το πρόσωπό της...

3 σχόλια:

  1. Ω! Τι θαύμα της ποίησης! Τι στίχος!
    Έλα πες την αλήθεια, πάλι με το google translate έπαιζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως αγαπητέ μη αναγνώστη -που μάλλον κόπηκες σημερα στις 16,30 ΑΝ τελικά βρήκες την αίθουσα- ότι διάβασες είναι πέρα για πέρα δημιούργημα του μη μυαλού μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καυστική έλλειψη της πατάτας στον κύκλο των πύρινων προβάτων οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες όπως τα σάπια μανταρίνια της λαϊκής. Το μη μυαλό δεν είναι ζούγκλα, γιατί στάζει κόκαλα το ταβάνι μου από τα κέρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε τη μαλακία σου: